Kögel Rent van start in Benelux • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kögel Rent van start in Benelux

Trailerfabrikant Kögel gaat in Spanje, Duitsland en de Benelux van start met Kögel Rent. Dat moet een antwoord zijn op de complexe eisen van de oplegger- en aanhangwagenmarkt. De onzekere economische ontwikkelingen doen veel ondernemingen aarzelen als het gaat om grote investeringen in een eigen wagenpark. Met het nieuwe huurmodel biedt Kögel alle klanten maximale flexibiliteit en zorgt het ervoor dat risico’s met betrekking tot Total Cost of Ownership worden geminimaliseerd.

Steeds meer expeditie- en logistieke ondernemingen maken gebruik van de voordelen van de huuroptie om hun eigen wagenpark aan te passen aan de actuele ordersituatie. Overeenkomsten met individueel specificeerbare looptijden kunnen flexibel worden afgestemd op de specifieke behoeften van klanten. Ze geven logistieke bedrijven meer planningszekerheid en bewegingsvrijheid bij het managen van hun dagelijkse activiteiten.

Thomas Gregor

“Met Kögel Rent komen we bij Kögel met een optimaal aanbod tegemoet aan de groeiende eisen van de markt. Wij bieden onze klanten op maat gesneden oplossingen voor hun complexe transporttaken en laten hen met maximale efficiëntie en rendabiliteit omgaan met ondernemingsmiddelen”, zegt Thomas Gregor, hoofd van de huurvoertuigactiviteiten in Europa bij Kögel.

Kögel Rent wil een breed aanbod in het huurwagenpark aanbieden. Of het nu gaat om de Kögel Cargo, Box of Cool: de opleggers overtuigen door hun hoge nuttige laadvermogen, maximale stabiliteit en lange levensduur. Met de wisselsystemen Swap, Combi en Port beschikken ondernemingen over een sterke ruggengraat voor het gecombineerde vervoer. Daarnaast Kögel biedt in zijn Rent-portfolio ook de uitstekend beproefde Kögel trogvormige kipwagen aan. De Kögel trogvormige kipwagen blinkt uit door zijn bouwtechnische finesses, is geschikt voor alle soorten bulkgoed en kan veilig en comfortabel worden bediend.

“Of het nu gaat om de bouw of de expeditiebranche: iedereen vindt zijn gading bij Kögel Rent”, benadrukt Thomas Gregor. “Mijn competente team en ik staan klaar om te helpen. We verheugen ons erop om onze klanten met Kögel Rent financiële en zakelijke meerwaarde te bieden.”

Zowel bij de eerste overdracht als bij de teruggave van de huurtrailer hecht Kögel zeer veel waarde aan ongecompliceerde en transparante processen. Om dit te garanderen, maakt Kögel gebruik van een digitaal leverrapport, dat omvangrijke fotodocumentatie bevat voor het beoordelen van de toestand van het huurvoertuig. Zo beschikken zowel klanten als Kögel altijd over een transparante mogelijkheid om te vergelijken met actuele beelden. Het feit dat alles transparant verloopt, voorkomt meningsverschillen en ondersteunt de exacte berekening bij de teruggave van de trailers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer