Kraker Trailers voert diverse wijzigingen door in schuifvloertrailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kraker Trailers voert diverse wijzigingen door in schuifvloertrailers

De ontwikkelingen gaan hard bij Kraker Trailers. K-Force blijft een groot succes. De kracht zit ‘m in de constante ontwikkeling en verbetering van de Kraker-voertuigen. In heel Europese landen signaleert Kraker een groeiende vraag. De internationale dealerorganisatie van Kraker pakt deze vraag op, met ondersteuning van after sales én het nieuwe Online Service Center.

Het Online Service Center werkt snel en doeltreffend: een Kraker-eigenaar voert het chassisnummer in en vindt zo de gewenste voertuiginfo. Zoek je een bumper met bijbehorende verlichting of aansluitschema’s? Met een paar muisklikken is het geregeld.

Bij Kraker kun je kiezen welk dak je op jouw K-Force wilt. Eén van de opties is het 2-delige hydraulische daknet. Dit type dak wordt vaak gebruikt bij transport van afval, hout en agrarische producten. De twee delen zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Het is dus mogelijk om één of beide dakdelen te openen om de zijkant van de trailer te beschermen bij het laden.

Maar welk dak je ook kiest: bij Kraker staan veiligheid en gebruiksgemak voor de chauffeur voorop.

Goede service is erg belangrijk. Je wilt immers kunnen terugvallen op een geolied netwerk in geval van schade of reparatie onderweg. Kraker Trailers heeft internationaal en uitgebreid netwerk gecertificeerde servicepartners. In vrijwel heel Europa kun je rekenen op goede ondersteuning. Maar ook in ons eigen land breidt Kraker het netwerk steeds verder uit. We voegden recent 4 servicepartners toe: Edwin van Gool Mobile Equipment in Oosterhout, K&D Truck & Trailer Service in Beerta, Lumas Truck & Trailer Service in Alphen a/d Rijn en Van de Krol European Trailercare in Barneveld. Alle servicepartners hebben de kennis die nodig is om je te helpen met je Kraker-schuifvloertrailer.

Veel chauffeurs herkennen het: een spatlap eraf trekken bij het achteruitrijden. Kraker Trailers heeft op K-Force achterspatborden en anti-sprayspatlappen gemonteerd. De spatlappen zijn in hoogte verstelbaar en daardoor is het eraf trekken verleden tijd. Bij K-Force is deze spatlap standaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer