Ga naar hoofdinhoud

Krone 45ft chassis met genset voor Dubbeldam Transport

Marco Schouten, directeur/eigenaar van de firma Dubbeldam Transport BV uit Rotterdam heeft uit handen van Ditmar Huisman Sales en Marketing Director, namens Krone, de eerste twee Krone chassis, type ELTU5-2, met Carrier genset, type 69UG15-050S-05, FuelWise overhandigd gekregen.

Dubbeldam transport

Dubbeldam kiest voor Krone containerchassis vanwege de goede prijs kwaliteitverhouding, robuust chassis, makkelijke bediening en grote betrouwbaarheid. Deze containerchassis hebben een standaard Genset optie, waardoor de Genset makkelijk kan worden gemonteerd en maar liefst 70 mm hoger aan het chassis hangt, zonder in te boeten op de rijhoogte van 1100 mm. Meer bodemvrijheid zorgt voor minder schades. Daarnaast heeft de persoonlijke relatie en gunfactor een grote rol gespeeld in de aanschaf van deze chassis.

Voor Carrier is gekozen, vanwege het geringe brandstofverbruik, de goede toepasbaarheid, groot Europees servicenetwerk en goede kwaliteit. De gensets zijn speciaal uitgerust met FuelWise, dat betekend dat de genset automatisch minder toeren draaien na 2 uur. Van 1800 naar 1500 toeren. Dit levert een brandstofbesparing van minimaal 30 procent op. Door de grote vraag naar gensetvervoer door Europa heeft Dubbeldam ingezet op chassis met genset. Het Rotterdamse bedrijf heeft inmiddels al 10 gensetchassis. Volgend jaar zullen er ongetwijfeld nog bijkomen zegt Schouten. De kans dat de keus wederom op Krone met Carrier valt, is zeer groot.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer