Ga naar hoofdinhoud

Mark Engelen aan de slag bij Kögel

Mark Engelen is bij trailerfabrikant Kögel aan de slag gegaan als directeur Noordwest-Europa Key Accountmanagement. In de nieuw ingestelde functie is Engelen in het bijzonder belast met de zorg voor grotere klanten in Noordwest-Europa. Als zodanig rapporteert hij rechtstreeks aan Kögels algemeen directeur Josef Warmeling. Wat de in Nederland geboren 55-jarige Engelen vooral waardeert aan zijn nieuwe werkgever, zijn het grote productaanbod en de “fantastische betrokkenheid” van de Kögel medewerkers.

Kögel BeNeLux, met hoofdkantoor en bedrijfsruimte in het Nederlandse Zwolle, werd in 2017 opgericht door Kögel. Sindsdien zijn nieuwe en gebruikte voertuigen en ook services zoals financiering, leasing en telematica ter plaatse beschikbaar voor klanten. Het is hier waar Mark Engelen aan de slag is gegaan als directeur Noordwest-Europa Key Account Management. Engelen was acht jaar lang directeur bij Valx, fabrikant van trailerassen. Daarna werkte hij twee jaar als afdelingsmanager en in key account management, verkoop en marketing bij Kässbohrer.

Mark Engelen is verheugd over zijn nieuwe werkplek en zegt: “Het uitstekend ontwikkelde productassortiment en de fantastische betrokkenheid van de Kögel ‘familie’ motiveren mij enorm en sterken mij in mijn overtuiging dat we zeer succesvol zijn.”

“Met deze nieuwe versterking in de Benelux staan we onze klanten terzijde met een extra ervaren contactpersoon en spelen we tegelijkertijd in op de toegenomen vraag naar Kögel opleggers ter plaatse”, zegt Josef Warmeling, algemeen directeur bij Kögel. “Met Mark Engelen hebben we voor deze positie een vakkundige expert in huis gehaald.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer