Nieuwe Chereau koelopleggers voor De Wit en Nouwens • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Chereau koelopleggers voor De Wit en Nouwens

Hertoghs Carrosserieën heeft nieuwe koelopleggers van het merk Chereau geleverd aan De Wit Transport & Logistics en Nouwens Transport. De Wit neemt maar liefst 20 Chereau koelers in gebruik; Nouwens zet een Chereau oplegger in voor farmaceutisch transport.

De Wit heeft een keur aan opleggers in haar vloot en voegt daar nu 20 Chereau koelopleggers aan toe. De starre Chereau chassis zijn uitgerust met drie 9-tons schijfgeremde SAF assen, waarvan de voorste as is uitgerust met een liftas systeem. De chassis hebben een verhoogde nekconstructie, ingewerkt in het geisoleerde vloerpaneel van de box. De koppelhoogte bedraagt daarmee 1.100 mm. Het chassis is uitgerust met een palletkist, een palletwagenkist en een Dhollandia onderschuivende laadklep. Verder is het chassis luxe en robuust afgewerkt met veel RVS en stootbescherming. Op het chassis staat een zelfdragende isotherme Chrereau carrosserie met FRC certificering voorzien van een Ultra resist aluminium laadvloer met ingewerkte vloerrail, ingewerkte ladingrail in de zijwandpanelen en eveneens ladingvastzetmogelijkheden tegen het dak. Aan de achterzijde het befaamde RVS achterkader met geintergreerd stootrubber waarin een set geisoleerde achterdeuren gemonteerd is. Tegen het kopschot hangt een Thermo King koelmachine van het type SLX 300i. Achter de steunpoten is een kunststof brandstoftank gemonteerd die de machine van brandstof voorziet.

De Chereau koeltrailer van Nouwens Transport uit Breda is de 100ste trailer van het bedrijf en is uitgevoerd voor het vervoer van farmaceutische producten en is TAPA TSR1 en GDP gecertificeerd. Nouwens heeft de oplegger voorzien van een onderschuivende laadklep en wat extra’s zoals Alcoa velgen en extra verlichting. De oplegger kan worden getrokken door de 100e DAF in het wagenpark van Nouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer