Nieuwe Schmitz multitemp koeloplegger voor BDK • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Schmitz multitemp koeloplegger voor BDK

Het wagenpark van BDK Logistics uit Wapenveld is afgelopen week uitgebreid met een nieuwe koeloplegger. Het gaat om een drie-assige koeloplegger in Multitemp uitvoering op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. Daarnaast is deze bij Bouwheer Trailerservice voorzien van een D’Hollandia ondervouwbare laadklep.

Het wagenpark van BDK Logistics bestond uit 14 opleggers met vleeshangsysteem. Nu is er geïnvesteerd in een nieuwe Schmitz Cargobull koeloplegger met Carrier HE 19 Multitemp koelmotor en tussenschot om lading op twee verschillende temperaturen te vervoeren. Daarnaast is er voor de flexibiliteit van laden en lossen gekozen voor een d’Hollandia ondervouwbare laadklep.

Deze oplegger is voorzien van klantbelettering van opdrachtgever Froozzoo.

Froozzoo is specialist in het in- en verkopen van stocklots en restpartijen diepvries levensmiddelen.

BDK Logistics is in 1999 opgericht door Brenda en Wouter Daanen. Zij zijn begonnen met één truck en zijn inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 12 eigen trucks, allemaal in Euro 6 uitvoering, en 14 eigen opleggers. Na de start in Heerde en tussenstop in Apeldoorn zijn ze nu gevestigd op het industrieterrein in Wapenveld.

Het transportgebied van BDK Logistics is voornamelijk BeNeLux, Noord- en Oost Duitsland en Noord-Italië met voornamelijk hangendvlees, verse en diepgevroren producten en verse gekoelde  kalfshuiden.

Eén reactie op “Nieuwe Schmitz multitemp koeloplegger voor BDK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer