Nieuwe Talson trailers voor Idealogistics Verhoeven • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Talson trailers voor Idealogistics Verhoeven

Talson Trailer, leverde onlangs 15 Talson TGM TAL semi-trailers met Talfix aan Idealogistics Verhoeven. Met de levering van deze groep trailers beschikt de logistiek dienstverlener nu over 71 Talson semi-trailers.

Talson - Verhoeven 4

Idealogistics Verhoeven, met hoofdkantoor in Uden, kocht haar eerste Talson trailer in 2011. Het voldoen aan de TAPA veiligheidsstandaard en de bewezen kwaliteit waren redenen om de vloot verder uit te breiden. Louis Bardoel, CEO van Idealogistics Verhoeven is ook zeer te spreken over de flexibiliteit van het Talfix systeem, in zijn ogen de beste oplossing voor hun double deck cargo transport, omdat de sterkte van de bovenbouw zorgt voor genoeg draagkracht voor double stocks. Ook hij positief dat het flexibele Talfix systeem de mogelijkheid biedt om verschillende afmetingen pallets te vervoeren in twee lagen.

Idealogistics Verhoeven heeft tevens locaties in de Oekraïne en Polen en diverse kantoren in Duitsland, UK, Frankrijk, Italië en Tsjechië. De logistiek dienstverlener biedt een compleet pakket aan transportoplossingen in binnen- en buitenland, van transport en distributie tot warehousing en logistieke dienstverlening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer