Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Roland presenteert nieuw geprinte schuifzeilen

Infinishield is de naam van een nieuwe printtechniek voor schuifzeilen. Fabrikant Roland International combineert in Infinishield een volledige reeks aan digitale UV en Solvent printtechnologieën op PVC.

Roland International is naar eigen zeggen altijd al een pionier geweest op het gebied van printen. Al in 1985 was Roland het eerste bedrijf in de branche dat geprinte schuifzeilen leverde. Nu, in 2018, brengt het wederom een revolutie teweeg in de schuifzeilenmarkt. Roland kent als geen ander de uitdagingen van de weg. Daarom heeft Roland een product ontwikkeld dat geavanceerde printtechnologieën combineert met superieure duurzaamheid – onder alle omstandigheden. Met trots presenteert Roland daarom InfiniShield.

Roland heeft haar klanten in geheel Europa (carrosseriebouwers en transportbedrijven) gevraagd wat zij het belangrijkst vinden aan hun schuifzeilen. De klanten lieten blijken dat een schuifzeil met name makkelijk in onderhoud moet zijn en minstens 5 jaar lang moet meegaan. De productmanagers van Roland zijn met deze informatie aan de slag gegaan en hebben een product ontwikkeld dat aan al deze eisen voldoet.


InfiniShield is een nieuw merk van Roland dat een volledige reeks aan digitale UV en Solvent printtechnologieën op PVC samenbrengt, met meerdere beschermende coatings om het ultiem bedrukte schuifzeil te bieden voor elk type trailer. Gecombineerd met hun grondige kennis van kleur, compositie, typografie en design maken ze indrukwekkende full color prints. Dankzij de coatings zijn deze schuifzeilen vuilafstotend, gemakkelijk schoon te maken en wordt er zelfs tot 5 jaar garantie op gegeven..

Marco van Diessen (Country Manager Benelux van Roland International) zegt: “We hebben ons product op de weg én in ons eigen laboratorium grondig getest door het bloot te stellen aan duizenden uren UV-licht. Daarnaast hebben wij uitgebreide tests uitgevoerd die het openen, sluiten, vouwen en koolstofvervuiling simuleren. Dit product is meer dan klaar om de markt te veroveren en wij kijken uit naar de reacties van onze klanten wanneer ze hun schuifzeil voor het eerst zien!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer