Schmitz blijft Knorr remsystemen monteren • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Schmitz blijft Knorr remsystemen monteren

Knorr-Bremse, ’s werelds grootste fabrikant van remsystemen en andere systemen voor treinen en bedrijfsvoertuigen, en opleggerfabrikant Schmitz Cargobull hebben aangekondigd dat zij hun leveringsovereenkomst op het gebied van remsystemen Schmitz eigen traileras verlengen.

Met de verlenging van dit grote contract, ter waarde van meer dan 10 miljoen euro, heeft Knorr-Bremse de toekomst van zijn bestaande leveringsomvang aan Schmitz Cargobull veiliggesteld. De komende jaren levert Knorr-Bremse aan Schmitz Cargobull de huidige ST7-schijfremtechnologie. De leveringsovereenkomst omvat ook de omschakeling naar het nieuwe schijfremdesign NEXTT, na de start van de productie, die binnen de contractduur valt.

“We zijn erg blij dat we dit vervolgcontract hebben kunnen binnenhalen”, aldus Dr. Jürgen Stein-berger, lid van de Raad van Bestuur van Knorr-Bremse. “De nieuwe leveringsovereenkomst is ook een nieuwe mijlpaal in onze jarenlange samenwerking met Schmitz Cargobull. Knorr-Bremse en Schmitz Cargobull werken al vele jaren samen.

Schmitz Cargobull is al bijna 20 jaar klant van Knorr-Bremse en behoort tot de eerste klanten voor de introductie van NEXTT. Het nieuwe trailer-specifieke schijfremontwerp is ontwikkeld als antwoord op de specifieke behoeften van de klant. NEXTT is niet alleen compacter en lichter, maar ook flexibeler wat betreft de aanpasbaarheid aan de verschillende regionale behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer