Schmitz gaat trailers bouwen in Verenigd Koninkrijk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Schmitz gaat trailers bouwen in Verenigd Koninkrijk

Opleggerfabrikant Schmitz Cargobull opent een fabriek in Wythshawe, nabij Manchester. Schmitz wil er voertuigen specifiek voor de Britse en Ierse markt bouwen.

CEO Andreas Schmitz: “Het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke markt voor opleggers en bakwagens voor ons. Met de nieuwe fabriek komen we dichter bij onze klanten en zorgen we ervoor dat we dat we aan hun behoeften kunnen voldoen met het meest betrouwbare chassis en een bewezen lokale carrosserie.”

De productie in de 7.500 m² grote fabriek in Wythenshawe, Greater Manchester, zal volgens plan deze zomer van start gaan met een capaciteit van 50 eenheden per week, waaronder huifopleggers box-opleggers.

De locatie zal ook een magazijn van 1.000 m2 voor reserve-onderdelen bevatten en tegen het eind van dit jaar de hoofdbasis worden voor het complete Schmitz Cargobull UK team. Managing Directors van Schmitz Cargobull UK zijn Paul Avery voor operations en Alan Hunt voor de verkoop en service activiteiten.

De nieuwe vestiging voegt zich bij een uitgebreid Schmitz Cargobull productienetwerk met Duitse fabrieken in Vreden, Altenberge, Gotha en Toddin, alsmede vestigingen in Litouwen, Rusland, Spanje, Turkije en Australië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer