Ga naar hoofdinhoud

SLXe-Spectrums voor verhuurvloot Twan Heetkamp

Twan Heetkamp Trailers (THT) heeft onlangs 11 SLXe-Spectrum Whisper Pro units van Thermo King aan haar vloot toegevoegd. De units worden op zowel Schmitz als Krone trailers geplaatst.

Met deze PIEK-gecertificeerde transportkoeling zijn transportbedrijven volledig flexibel voor de bezorging van goederen en (vers)producten overdag én ’s nachts. Dit betekent niet alleen dat elke levering minder tijd en geld kost, maar ook dat het brandstofverbruik lager ligt en er duurzamer kan worden gewerkt. Op de koelunits kan de temperatuur voor twee of drie compartimenten worden ingesteld, afhankelijk van de specifieke behoeften van de vervoerder en/of de opdrachtgever.

PIEK

THT heeft gekozen voor de multi-temp PIEK-koelmachine van Thermo King, omdat de units worden ingezet voor transporteurs die rijden in de winkeldistributie in Nederland en Duitsland. Deze transporteurs vervoeren voornamelijk gekoelde producten van en naar supermarkten zodat de transportkoelingen stil en PIEK-gecertificeerd dienen te zijn. Het onderhoud vindt plaats bij meerdere servicevestigingen van Thermo King Transportkoeling.

THT heeft in haar verhuurvloot: koeltrailers, schuifzeilers, kippers, containertrailers, LZV-trailers en kastentrailers. De koeltrailers, schuifzeilers en kastentrailers zijn er in zowel 13,6 m als city-uitvoering. Naast een groot aanbod van huurtrailers, is er ook een constant wagenpark met nieuwe en gebruikte trailers voor de verkoop aanwezig. Bovendien biedt THT een complete service en onderhoud rondom trailers. Het bedrijf is in 2005 opgericht door een samenwerking met het Zweedse PNO. Dit bedrijf richt zich net als THT op de verhuur en verkoop van trailers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer