STAS Buildstar kippers voor A. Jansen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

STAS Buildstar kippers voor A. Jansen

H.W. van der Peet & Zn heeft 10 STAS kippers verkocht aan A. Jansen. Inmiddels zijn de eerste Buildstar kippers afgeleverd in het Brabantse Son.

STAS kippers staan volgens de leverancier bekend om hun stabiliteit en hebben door hun brede chassis veilige en goede kip-eigenschappen.  Daarnaast zijn de STAS-kippers slijtvast en piekfijn afgewerkt. Voor A. Jansen was echter het lage ledig gewicht van het voertuig doorslaggevend. Door het gebruik van hoogwaardige aluminium legeringen en slim ontwikkelde profielen kan de oplegger licht en toch zeer sterk gemaakt worden. De Buildstar is volledig van aluminium, zowel het chassis als de kipbak.

H.W. van der Peet & Zn. adviseerde de Buildstars bovendien uit te voeren met zwaarder tonnage chassis geschikt voor NL gewichtsverdeling, volautomatische liftas met wegrijhulp,  een smartboard, automatisch openende achterklep, ook bedienbaar vanuit de cabine, automatisch zakkende luchtvering en hydraulische Van der Peet dakluiken.

De bodemplaat van de kipbak is van RVS. Op de eerste plaats vanwege de extra slijtvastheid, maar ook omdat RVS zeer glad is. Daardoor lost de bak gemakkelijker en blijft er minder restmateriaal achter in de kipbak. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer