Sterk bouwt verder waar Tracon ophield • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sterk bouwt verder waar Tracon ophield

Sterk is de naam van een nieuw Nederlands trailermerk. Het is opgericht door onder meer Hans Weerheim en Mathijs Volz, beiden jarenlang onderdeel van het nu failliete Tracon. Da’s allemaal geen toeval, want Sterk heeft de gehele orderportefeuille uit het faillissement van Tracon Ecocombi overgenomen en zal deze afleveren onder de namen Sterk trailers en Sterk ecocombi.

Sterk start als nieuw trailermerk. Dat is een moedige stap. “Wij merken dat er grote behoefte is in de markt voor opleggers en aanhangers die afwijkend zijn in uitvoering en robuustheid ten opzichte van de buitenlandse serie-bouwers. Daarnaast hebben wij al vanaf 2004 veel ervaring in het ontwikkelen van innovatieve/ internationale LZV-oplossingen. Gezamenlijk hebben wij een enorme kennis, ervaring en netwerk in deze branche, die willen wij graag benutten”, aldus de oprichters van Sterk.

Hans Weerheim was tot en met 2017 eigenaar van Tracon (daarna verkocht aan een investeringsmaatschappij). Ook Mathijs Volz maakt deel uit van het team, hij is al 15 jaar specialist in de ontwikkeling van innovatieve LZV-oplossingen. Mathijs is de grondlegger van de LZV Combitrain in 2009 en heeft in 2018 de internationale variant ontwikkeld. Ook de rest van het Sterk-team bestaat uit ervaren trailer-professionals.

Sterk is naar eigen zeggen gespecialiseerd in (internationale-) LZV-voertuigen zoals Combitrain, dolly, wipkar achter oplegger, sterke schuifzeil- en plywoodopleggers en sterke open aanhangwagens en open opleggers (vlak, semi, ballastwagens).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer