Sterk breidt uit met koel/vriesgamma • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sterk breidt uit met koel/vriesgamma

Sterk Trailers breidt haar leveringsprogramma uit met opleggers, aanhangers en combi’s geschikt voor koel/vries transport.

Het Sterk leveringsprogramma bestaat al uit kooiaapopleggers, plywoodopleggers, ballastwagens, afvalcontainer aanhangers en open opleggers/ aanhangers. Daar komen nu robuuste koel/vries trailers bij. Sterk zegt deze te kunnen leveren op klantwens (ook bijvoorbeeld verwarmd en Multi-temp) en met acceptabele levertijden.

Onderscheidend aan de koelopbouw van de Sterk trailer is de mogelijke binnenbreedte van 251 cm, inclusief stootrand en wanddikte van 45mm. Sterk denkt dat bijvoorbeeld bloemenrijders en bakkers daar blij mee zijn.

De opbouw wordt gemaakt volgens het nat-in-nat principe, dus volledig waterdicht. De buitenwand bestaat uit een dikke polyester laag waardoor een gladde wand ontstaat en de verstevigingen niet zichtbaar zijn. Na de productie wordt de bak in de gewenste kleur gespoten.

Sterk maakt haar naam waar met de sterke bouwwijze van chassis en opbouw. Ook de nieuwe koelers zijn robuust gebouwd met veel verstevigingen. Het chassis is standaard thermisch verzinkt. Zowel opbouw als chassis geeft Sterk 5 jaar garantie mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer