Ga naar hoofdinhoud

Talson levert 10 trailers aan Verhoeven Logistics

Begin november heeft Verhoeven Logistics uit Uden 10 Talson TGM TAL semi-trailers in gebruik genomen. De trailers werden geleverd door Talson Trailer BV in Venlo.

Talson_Verhoeven_trailers2014

Met de levering van deze laatste batch aan trailer komt het totale aantal Talson trailers bij Verhoeven Logistics op 56. Het transportbedrijf kocht de eerste Talson trailer in 2011. Het flexibele Talfix system voorziet in de beste oplossing voor hun double deck cargo transporten. Daarnaast zorgt het eenvoudige onderhoud voor een lage TCO. De Talson semi-trailer, TGM TAL, is special ontwikkeld voor het vervoer van kleding, dankzij gepatenteerde multi-purpose aluminium zijpanelen onder de naam Talfix. Deze panelen bieden meer dan 10.000 bevestiginsgmogelijkheden voor kleding. De opbouw van de trailers is zelfdragend en het chassis is gegalvaniseerd.

Verhoeven Logistics met het hoofdkantoor in Uden, heeft tevens vestigingen in Oekraïne en Polen. Daarnaast zijn er nog agentschappen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Tsjechië. De logistieke dienstverlener biedt een compleet pakket aan van nationaal en internationaal transport en distributie, warehousing en andere logistieke diensten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer