Talson presenteert nieuwe 7.45 wissellaadbak • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Talson presenteert nieuwe 7.45 wissellaadbak

Talson Trailers presenteert op de beurs Transport Logistic in München zijn verbeterde 7.45 wissellaadbak voor een milieuvriendelijke manier van intermodaal transport. De 7.45 aluminium wissellaadbakken van Talson kwamen voor het eerst in productie in de periode 1990-2000 en voldoen in de verbeterde versie aan de eisen die de logistieke sector tegenwoordig stelt aan kwaliteit, licht gewicht, robuustheid en lange levensduur.

De T.SWAU BK van Talson weegt gemiddeld 750 kg minder dan andere producten in de markt. Dit kenmerk van de 7.45 wissellaadbak zorgt voor een groter draagvermogen, geringere exploitatiekosten en een lager brandstofverbruik. Daardoor is de uitstoot van CO2 lager en kan de sector een positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de EU.

De T.SWAU BK is gemaakt van aluminium, dat als oneindig herbruikbare grondstof met de beste bestandheid tegen corrosie een langere levensduur garandeert. Daarnaast zorgt het modulaire ontwerp voor minder verspilling bij reparaties en onderhoud. Om die redenen kan de inkoop van grondstoffen voor fabricage worden teruggebracht en worden de natuurlijke hulpbronnen op aarde beter beschermd. De excellente opbouw van de T.SWAU BK

Aan de basis van de elegante, lichtgewicht opbouw van aluminium ligt Talsons eigen innovatieve zelfdragende constructie, die vervaardigd is uit een speciaal aluminium sandwichontwerp.

De modulaire aluminium zijpanelen zijn samengesteld uit 6 afzonderlijke platen, die geklonken worden aan aluminium omegaprofielen, zodat eventuele reparaties goedkoop en snel kunnen worden uitgevoerd.

In plaats van de gehele zijkant van de opbouw hoeven nu alleen beschadigde platen te worden vervangen. Dit kan direct en op eenvoudige wijze plaatsvinden, waardoor reparaties goedkoop en snel kunnen worden uitgevoerd.

Hoogwaardig lichtgewicht aluminium kent een goede UV-weerstand (vergeelt niet) en bestandheid tegen veroudering. Het is bovendien gemakkelijk te reinigen doordat het weinig vuil vasthoudt en kent een grote verscheidenheid aan coatingkwaliteiten om bij uw eisen aan te sluiten. Talfix-technologie om verschillende ladingen te combineren in één trailer

De T.SWAU BK van Talson is uitgerust met het robuuste, multifunctionele, gepatenteerde, aluminium Talfix-bevestigingssysteem in panelen met een groot aantal gaten. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om verschillende ladingen te combineren in één trailer. Tweede vloerbalken vormen een onderdeel van het Talfix-systeem en hebben elk een kracht van 1 daN. Deze balken kunnen gebruikt worden om gemakkelijk een tweede laadvloer te creëren voor een maximaal laadvermogen Talfix is geschikt voor de toepassing van dubbele vloeren, waardoor op meerdere niveaus kan worden geladen met een vermogen van 700 kg per meter.

Een ander onderdeel van het robuuste, gepatenteerde, aluminium Talfix-systeem bestaat uit de kledingstangen, die gebruikt kunnen worden om kleding gemakkelijk in de trailer te hangen. De stangen worden op hun plaats vergrendeld voor extra ladingzekering.

Dankzij de tweede vloerbalken, de kledingstangen en de extra ladingzekering kan het voertuig multifunctioneel, flexibel en met een hoger rendement worden ingezet.

De aluminium roldeuren worden gekenmerkt door hun grote stabiliteit en zijn speciaal ontwikkeld om snel te kunnen laden en lossen. Stapelbaar ontwerp van T.SWAU BK De wissellaadbakken van Talson zijn ontworpen om te kunnen worden gestapeld. Hoekbeschermers aan de bovenkant van de wissellaadbakken maken verplaatsing met behulp van kranen mogelijk. Inbegrepen zijn ook 4 hoekgietstukken en 4 Huckepack-grepen voor intermodaal transport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer