Ga naar hoofdinhoud

Tien nieuwe Kässbohrers voor Mooij

Opleggerfabrikant Kässbohrer heeft tien nieuwe Mega Curtainsider K.SCD M opleggers geleverd aan de Nederlandse logistieke dienstverlener Mooij Forwarding & Logistics. Het wagenpark van Mooij bevat al 60 Curtainsider K.SCD trailers.

Mooij en Kässbohrer werken al langer samen en bewierookten elkaar tijdens de afleveringsceremonie. Nico Mooij verklaarde: “Ons bedrijf werkt al sinds 2013 samen met Kässbohrer samen. We rijden al met 78 dubbelstockopleggers met schuifzeil, waarvan er 60 van het type Kässbohrer Curtainsider K.SCD zijn. Vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de producten hebben we in 2018 geïnvesteerd in 10 Mega Curtainsider K.SCD M met flexibele laadcapaciteit. We zijn uiterst tevreden met de kwaliteit, duurzaamheid en operationele flexibiliteit van de voertuigen van Kässbohrer in onze vloot. Daar komt bij dat Kässbohrer onze aftersalesdiensten ondersteunt en goed kijkt naar wat onze operationele behoeften zijn. Hierbij hebben we besloten in 2019 te investeren in nog eens 20 K.SCD M.”

Frank den Ouden van Kässbohrer: “Bij Kässbohrer voldoen we aan de veelzijdige behoeften van onze klanten in meer dan 55 landen en ondersteunen we hun activiteiten met onze uitgebreide aftersalesservice. Wij werken sinds 2013 samen met Mooij Forwarding & Logistics en hebben onlangs K.SCD M met flexibele laadcapaciteit geleverd, die zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals steunpilaren aan de zijkant, antidiefstalzeil en 24 dubbeldekkerstangen die oplossingen bieden voor transport van grote volumes. Met ons ruime assortiment hoogwaardige producten en uitgebreide aftersalesservice blijven we ons richten op de behoeften van onze gewaardeerde partner Mooij Forwarding & Logistics.”

De schuifzeiloplegger van Kässbohrer, de K.SCD M, is ontworpen voor een flexibele laadcapaciteit en heeft aan de binnenzijde een hoogte van 2950 mm. De hoogte van de koppelschotel van het voertuig bedraagt 950 mm. De capaciteit van de koppelingspen is 12.000 kg. De Mega Curtainsider van Kässbohrer is uitgerust met 5 x 2 verschuifbare steunpilaren aan de zijkant voor het vastzetten van de lading. Het chassis van het voertuig is vervaardigd uit hoogwaardig hoogvast S460 MC-staal, conform de norm ISO 1726.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer