TIP breidt vloot uit met Broshuis semi diepladers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TIP breidt vloot uit met Broshuis semi diepladers

TIP levert vanaf januari 2020 ook de huur of lease van semi-diepladers De diepladers zijn besteld bij Broshuis en zijn geschikt voor het vervoer van hoge, brede en lange transporten en zijn beschikbaar voor zowel de korte- als de lange termijn verhuur.

Met een semi dieplader is het mogelijk om een hogere lading te vervoeren. De lading bevindt zich direct boven de assen en dus lager dan bij een normale trailer. De Broshuis semi diepladers beschikken over aluminium oprijplaten en container twistlock posities voor 20/40 ft containers. Het platform heeft een lengte van 9,2 m en is uitschuifbaar met 6,2 m. De semi diepladers staan bekend om hun stevigheid, hebben een laadvermogen van 38,5 ton en beschikken over 3 Gigant 11T assen. De eerste 2 assen zijn star en de laatste as is naloop gestuurd. Bovendien beschikken de trailers over breedteverlichting en een kopschotkist. Extra opties zijn op verzoek leverbaar.

TIP is continu op zoek naar mogelijkheden om de verhuurvloot uit te breiden. Niet alleen met trailers die al in het verhuurassortiment zitten koeltrailers, tankopleggers en containerchassis, maar ook met nieuwe typen trailers. Zo werden er begin dit jaar nog vacuüm trucks aan de vloot toegevoegd. TIP merkt dat er in Nederland en België steeds meer vraag is naar speciale typen trailers. Daarom wordt er altijd gezocht naar nieuwe trailers om de vloot mee uit te breiden en dus nieuwe mogelijkheden om klanten op een nog breder vak te kunnen ondersteunen.

De semi diepladers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. De huurcontracten kunnen bovendien aangevuld worden met de verschillende aanvullende diensten van TIP zoals schade- en bandendekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer