Ga naar hoofdinhoud

TIP levert schuifzeiltrailers aan Gesink

Onlangs heeft Transportbedrijf Gesink de eerste nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers in ontvangst genomen. De trailers zijn geleverd door TIP Trailer Services.

TIP Gesink 02

De nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers – zijn conform de meest recente specificaties en worden geleverd in de huisstijl van Gesink en dienen ter uitbreiding van de bestaande trailervloot. Transportbedrijf Gesink en TIP Trailer Services hebben al een aantal jaren een succesvol samenwerkingsverband. De levering van de nieuwe trailers bevestigt het vertrouwen in elkaar en de positieve kijk op de toekomst.

Transportbedrijf Gesink is een 24 uurs internationaal opererende dienstverlener op het gebied van transport, expeditie en logistiek. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de logistieke sector. Dagelijks staat een team van ruim 100 medewerkers garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten in geheel Europa. De kernactiviteiten bestaan uit nationaal/ internationaal transport en op- en overslag van de meest uiteenlopende goederen.

TIP Trailer Services heeft meer dan 70 depots verspreid over 16 landen en biedt een breed scala aan services voor klanten in de transport en logistieke sector. Het bedrijf specificeert, koopt in, financiert, onderhoudt en verkoopt materiaal met een ervaren team. Het bedrijf is onafhankelijk van trailerbouwers en banken. Sinds 2013 maakt TIP Trailer Service deel uit van HNA Group Company Ltd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer