Trailned presenteert kippers van Tisvol en Kloos Fahrzeugbau • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Trailned presenteert kippers van Tisvol en Kloos Fahrzeugbau

Trailned is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de grootste totaalleverancier van getrokken materieel voor losgestort transport in de Benelux en de grenstreek van Duitsland. Het Deurnese bedrijf, o.a. bekend als dealer van Knapen Trailers, heeft haar kipper-assortiment uitgebreid met het dealerschap van twee nieuwe A-merken: Tisvol en Kloos Fahrzeugbau. Beide zijn te zien in Hardenberg.

Het merk Tisvol werd door Trailned het beste beoordeeld tijdens een uitgebreide vergelijking van de grotere kipper-producenten. Overtuigd van de kwaliteit en pro-activiteit haalde Trailned het Spaanse merk naar Nederland. Met succes, want tijdens Transport Compleet viert Tisvol op de Trailned-stand haar Nederlandse marktintroductie. Opvallend aan de Tisvol-kippers is de kwaliteit die zich naast de zichtbare elementen vertaalt in de garantie op de constructie. Die bedraagt namelijk maar liefst 5 jaar. Veiligheid is vanzelfsprekend een belangrijk punt dat door Trailned zeer nauwkeurig onder de loep werd genomen. Opmerkelijk is dat de maximale hellingshoek in de officiële tilt-test significant groter is dan bij de andere vooraanstaande merken. Tisvol is door deze hoogste score dan ook het enige merk dat op dit gebied de A-classificering behaalde. De kwaliteit en de veiligheid, samen met het uitgebreide optiepalet en de mogelijkheden tot maatwerk, waren voor Trailned doorslaggevend om te kiezen voor dit kwalitatief hoogstaande merk. Het gebied waarin Trailned de Tisvol aanbiedt bestaat uit Nederland, Luxemburg en een aanzienlijk deel van Duitsland. Tijdens Transport Compleet stelt Trailned een aluminium Tisvol volumekipper met specificatie voor graantransport tentoon.

Het tweede kipper-merk dat Trailned naar Nederland haalde is Kloos Fahrzeugbau. Deze ervaren Duitse producent legt al jarenlang volledige focus op de ontwikkeling van Hardox schrootkippers. Kloos Fahrzeugbau kwam in deze categorie als beste uit de test vanwege het laagste gewicht en het breedste (en daarmee stabielste) chassis. Daarnaast bestaat de Hardox wandconstructie uit een unieke en doordachte vorm. Samen met het verzwaarde achter portaal creëerde men hiermee een zeer duurzame laadbak die uitermate geschikt is voor het veeleisende werk waarin deze kipper ingezet zal worden. Trots op het verworven dealerschap toont Trailned ook deze schrootkipper in Hardenberg.

Naast een aluminium volumekipper van Tisvol en een Hardox schrootkipper van Kloos Fahrzeugbau toont Trailned ook een Knapen NEXT schuifvloertrailer op haar stand. Deze trailer is o.a. voorzien van een ingebouwde hogedrukreiniger met een 400 liter aluminium watertank. Het bewezen PowerSheet afdeksysteem is op de trailer te bewonderen. Trailned nodigt u van harte uit om het zelf met de unieke Knapen Trailers afstandsbediening te komen proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer