TTS Swifterbant levert 4-assige Kraker voor WeCo Trans • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TTS Swifterbant levert 4-assige Kraker voor WeCo Trans

TTS Swifterbant, servicepunt van Kraker Trailers, heeft onlangs een nieuwe 4-assige Kraker helpen ontwikkelen voor WeCo Trans.

krakerWeCo Trans had zeer specifieke wensen, die door bedrijfsleider Cor Pastoor helder en duidelijk zijn verwoord aan de afdeling engineering van Kraker Trailers. In Axel is men aan de slag gegaan met het ontwikkelen van deze trailer en het resultaat mag er wezen. WeCo Trans kan met deze Kraker 50 ton gvw vervoeren zonder overbelasting van de assen. Door de configuratie wordt de vooras van het trekkende voertuig ten volle benut. De voorste en achterste as van deze trailer zijn liftassen. Bovendien is de achterste as gestuurd middels fuseesturing. De trailer is voorzien van een rollfix. Dit is een zeil dat de zijwand van de trailer beschermd tijdens het laden.

Ondanks alle opties die in de 4-assige Kraker-trailer zijn verwerkt, is het eigen gewicht van deze trailer laag, slechts 8600 kg. Dit stelt WeCo in staat om dit voertuig optimaal te beladen en dus ook optimaal te laten renderen. WeCo Trans gebruikt deze 4-assige Kraker hoofdzakelijk voor het vervoeren van GFT en huisafval. Incidenteel wordt het voertuig ook ingezet voor andere producten. Het relatief jonge bedrijf richt zich voornamelijk op de bouw, industrie en land- en tuinbouw. WeCo verwacht dat de inzet van deze nieuwe Kraker een forse stap voorwaarts betekent en heeft al aangegeven dat er dan meer Krakers aan de vloot zullen worden toegevoegd.

André van de Werfhorst van WeCo Trans licht de keuze voor Kraker toe: “Ik was een complete leek op het gebied van schuifvloertrailers. Via Cor Pastoor van TTS Swifterbant, waar onze voertuigen worden onderhouden, ben ik in contact gekomen met Kraker Trailers. Cor heeft me, samen met Rico Koops van Kraker, alles uitgelegd over hun schuifvloertrailers. Het goede gevoel, de prijs en de logistiek gaven de doorslag. Met logistiek bedoel ik dat het voor ons heel handig is dat TTS Swifterbant erkend servicepunt van Kraker Trailers is. Dicht in de buurt, op de route en goede service.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer