UBITrailer ingezet op ruim 500 opleggers Jost Group • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

UBITrailer ingezet op ruim 500 opleggers Jost Group

De Jost Group rust ruim 500 getrokken eenheden uit met het trailermanagementsysteem van Ubidata. Met de oplossing UBITrailer Live Temperature wordt de lading voortaan tijdens transporten door heel Europa op afstand bewaakt.

Ubidata Trailer UBITrailer Live Temperature controleert de temperatuur in koelwagens en verhindert ladingdiefstal de positie van de trailer en het openen en sluiten van de deuren te monitoren. “Van de vele actoren in het logistieke proces is de koelketen vaak een zwakkere schakel. Een vloot bevat vaak een stilstaand overschot van 5% tot 15%, wat de groeiende behoefte verklaart om het wagenpark te optimaliseren”, zegt Paul Havelange, Managing Director van Ubidata. “Daar richt onze oplossing zich op.”

In eerste instantie wordt Ubidata’s trailermanagementsysteem bij Jost ingezet op de opleggers die voor Carrefour rijden. “Met de inzet van UBITrailer Live Temperature kunnen we voldoen aan de vraag van Carrefour”, zegt Josef Schmitz van de Jost Group. “Enerzijds kunnen we de veiligheid en efficiëntie van onze diensten verhogen en zo de bescherming van de goederen verder optimaliseren, anderzijds verminderen we de kosten die het beheer van de goederenstroom en verlies van versheid met zich meebrengen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer