Van NiCx naar Verhaar Trailer Verhuur • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van NiCx naar Verhaar Trailer Verhuur

Verhaar Transport en NiCx Trailer Verhuur bundelen de krachten onder de naam Verhaar Trailer Verhuur. Dat betekent dat er een einde komt aan de kipper- en bulktransporten van Verhaar Transport.

Verhaar Transport bestaat al 75 jaar en heeft in 2006 ook een trailerverhuurbedrijf opgericht. Bij gebrek aan een goede naam werd het NiCx Trailer Verhuur genoemd. Nu Verhaar Transport de afgelopen jaren de transportactiviteiten heeft afgebouwd worden Verhaar Nieuwkoop en NiCx Trailer Verhuur samengevoegd tot Verhaal Trailer Verhuur.

De activiteiten bestaan uit verhuur maar verkoop van hoofdzakelijk bulkopleggers, kiepers en sluiskiepers. De opleggers zijn te kiepen met behulp van de pto op de truck of met de 24 volt kiep unit onder de oplegger. Verhaar heeft de belangrijkste hydrauliek aansluitingen in huis om zo een goede aansluiting tussen de truck en oplegger te kunnen realiseren. Verhaar Trailer Verhuur onderhoudt zijn eigen vloot en zorgt dat alles technisch goed onderhouden is. Dit heeft tot gevolg dat de opleggers die verkocht worden goed onderhouden zijn en ook niet lang stil hebben gestaan. Ook helpt Verhaar klanten met het zoeken van oplossingen voor technische vraagstukken. Als voorbeeld noemt het bedrijf de aanpassing van een kiep-oplegger. De klant had alleen een walkingfloor aansluiting op de truck en door het plaatsen van een speciaal kiepventiel op het chassis van de oplegger heeft Verhaar dit probleem kunnen verhelpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer