Ga naar hoofdinhoud

Van Uden start nieuwe tak: Chilled & Frozen

Logistiek dienstverlener Van Uden start een nieuwe onderneming in geconditioneerd transport: Van Uden Chilled & Frozen. Het bedrijf is een joint venture tussen van Uden en een aantal oudgedienden van Nedexco Logistics.

Van Uden Chilled & FrozenJohan Reitsma, Jacques van der Heijden zullen hun expertise vanuit Nedexco inbrengen. Van Uden levert alle backoffice en natuurlijk een enorm netwerk. Directeur Diederik Antvelink van van Uden is erg blij om samen met hun nieuwe partners van start te gaan: “Het is voor ons strategisch van belang om ook deze specialiteit in huis te hebben. Met de jarenlange ervaring van Johan en Jacques  hebben we in een keer een grote stap gemaakt.”

Van der Heijden is ook enthousiast : “Ik schat dat we binnen een jaar meer dan 100 crossings per week op de UK hebben. Wij zetten daarvoor een aantal ‘buslijnen’ op. Dit zijn dedicated combinaties die op vaste routes 24 uur 7 dagen in de week tussen productielocatie en DC op en neer rijden. Daarnaast zijn we al druk bezig met buslijnen vanuit het continent naar Groot Brittanië.” Roderick de la Houssaye, ook directeur van van Uden,  schat dat de omzet in 2013 de 12 miljoen euro kan halen als alle voorspellingen waar worden gemaakt.

Van Uden Chilled & Frozen start naar verwachting met de eerste transporten op 18 juni a.s. en richt zich op de Europese markt en heeft met name in Groot-Brittannië, Benelux , Frankrijk en Duitsland een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van ondersteunende dienstverleners, waaronder rederijen en op- en overslagbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer