VIDEO – Broshuis showt PL2 HD pendelas dieplader op Bauma • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Broshuis showt PL2 HD pendelas dieplader op Bauma

De Nederlandse trailerfabrikant Broshuis pakt flink uit op de Bauma in München, van 8 tot en met 14 april. Het neemt de nieuwste range pendelas dieplader, de PL2 HD mee.

De PL2 HD dieplader heeft een nieuwe as, een bredere gieksleuf en heeft een geheel vernieuwde bouwwijze.

In München introduceert Broshuis een compleet nieuwe dieplader range. Deze nog lagere en nog lichtere pendelas dieplader biedt de vervoerder veel voordelen. In de variant van een 3-assige dieplader is dit nieuwe type pendelas te bewonderen.

In de bouw van de pendelas diepladers is veel veranderd, zegt Broshuis. Zo heeft het de door de nieuwste computer – en productie technologieën de mogelijkheid de pendelas diepladers sterker en lichter te bouwen. Hierdoor onstaat de mogelijkheid direct de hele range pendelas diepladers uit te voeren met deze nieuwste techniek. De Broshuis engineers zijn erin geslaagd om het nieuwe type pendelas lager en lichter te maken. Daarnaast wordt dit nieuwe type as volledig door een robot afgelast wat de kwaliteit ten goede komt. Naast de uitdagingen om een oplegger lichter en lager te bouwen is de gieksleuf bij een dieplader in combinatie met pendelassen altijd een groot issue. Bij de nieuwe range diepladers is Broshuis er in geslaagd om een gieksleuf met een breedte van maar liefst 900 mm te creëren.

De kwaliteit van deze nieuwe pendelas is volgens Broshuis van uitzonderlijke hoogte. Diverse Ministeries van Defensie hebben deze nieuwste technologie uitvoerig getest en inmiddels aangeschaft. Tot in het extreme is de oplegger op de proef gesteld. In vergelijk met andere aanbieders kwam de Broshuis als beste uit de test.

Naast de introductie van de PL2 HD diepladers neemt Broshuis een greep uit het wielkuilen assortiment mee naar de Bauma. Als specialist in het bouwen van semi diepladers met wielkuilen showt Broshuis de drie meest verkochte exemplaren. In de vorm van een 3-assige- en 4-assige naloop gestuurde semi dieplader en een 4-assige hydraulisch gestuurde semi dieplader laat de fabrikant de vele mogelijkheden zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer