VIDEO - VSE Smart Steering laat naloopas meesturen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – VSE Smart Steering laat naloopas meesturen

VSE heeft sinds een tijdje Smart Steering in het productportfolio. Smart Steering is een elektro-hydraulisch hulpbesturingssysteem dat een naloopas actief laat sturen tijdens het vooruit- en achteruitrijden van een trailer. Het is een standaard systeem voor 1 gestuurde naloopas.

Volgens VSE is het voordeel van Smart Steering dat het nu mogelijk is om een trailer met een naloopas efficiënter en breder inzetbaar te maken bij het laden en lossen. De naloopas hoeft nu namelijk niet meer star gezet te worden bij het achteruit rijden.

Bovendien bereikt de gebruiker met een naloopas meerdere locaties zonder te manoeuvreren. Dit bespaart tijd en het geeft veel gemak bij laad- en losplaatsen.

VSE Smart Steering is voorzien van standaard software en omvat één maat RVS systeemkast met afneembaar deksel. Verder worden er twee stuurcilinders, een hoeksensor, een kingpin en diverse kabels geleverd.

Smart Steering is geschikt voor 1 naloopas met een aslast tot en met 10 ton. Het is toepasbaar met een naloopas van BPW, SAF, Gigant en Tecma en is te gebruiken bij temperaturen van -30°C tot +40°C. Smart Steering weegt 40 kg en is achteraf in te bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer