Ga naar hoofdinhoud

TIP Benelux van start met trucklease

TIP Benelux voegt per direct ook trucks toe aan de vloot. De eerste DAF XG 480 trekkers zijn inmiddels afgeleverd. Op termijn komen er ook trucks van andere grote merken.

“Bij TIP investeren wij voortdurend in onze eigen vloot. Wij zoeken continue naar vragen uit de markt waarbij wij onze klanten kunnen ondersteunen. De afgelopen periode heeft zicht gekenmerkt door een aanhoudende vraag naar transportmaterieel. Daarom was het voor TIP een natuurlijke stap om hierop voort te bouwen. Trucks vullen ons huidige aanbod van trailers, tankopleggers en ander speciaal materieel zeer goed aan en passen goed in onze toekomstige groeistrategie. Met de toevoeging van trucks aan de vloot, kunnen klanten voor hun complete vervoerscombinatie bij TIP terecht, wat ze cruciale tijd bespaart”, aldus TIP Benelux in een verklaring.

Een truck leasen bij TIP heeft volgens TIP Benelux meerdere voordelen. “Zo voegen wij alleen nieuwe trucks toe aan onze vloot. De trucks beschikken over de nieuwste technologieën waardoor je een zo laag mogelijk brandstofgebruik en tolkosten hebt. Bovendien kun je door ons uitgebreide pakket aan diensten en services bij ons terecht voor alle je transportvragen. Zo kun je niet alleen terecht voor een complete vervoerscombinatie, maar ook voor aanvullende diensten zoals telematica en pechhulp service. Met deze laatste service helpen we je in heel Europa 365 dagen per jaar, 24/7 wanneer je stil komt te staan, zo beperken we stilstand tot een minimum”, aldus TIP Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer