Ga naar hoofdinhoud

Transport Compleet speelt in op duurzaamheid en beleving

De vakbeurs Transport Compleet vindt 14, 15 en 16 juni 2022 plaats in Evenementenhal Hardenberg. Na een succesvolle editie in september in Gorinchem, pakt de vakbeurs nog grootser uit in het Oosten van het land.

Tijdens deze editie staan de thema’s innovatie en duurzaamheid centraal. Diverse organisaties tonen hun visie op duurzame mobiliteit. Bijzondere toepassingen van zonnepanelen en duurzame brandstoffen zullen hier niet ontbreken. HAN toont innovaties als autonoom rijden op afstand en waterstoftechnieken door tosti’s op waterstof te bakken.

Een breed scala aan exposanten uit diverse segmenten zullen tijdens Transport Compleet vertegenwoordigd zijn. Buiten een aantal nieuwe namen, zijn ook de vertrouwde trailer- en carrosseriebouwers weer van de partij, waaronder Schmitz Cargobull, Webtrailer, Krone en Trailned. Ook diverse truckmerken, zoals Iveco en MAN, zijn terug te vinden op de beursvloer. “Wij zijn blij dat wij iedereen weer mogen verwelkomen en een podium kunnen geven aan nieuwe innovaties en diensten in de branche”, aldus Malou Peters namens Transport Compleet.

Meer dan ooit zijn er diverse activiteiten op de beursvloer te ontdekken en te beleven. Zo organiseert beursorganisator Easyfairs samen met MCR Trade het Manitou Parcours. Daar kunnen de bezoekers diverse Manitous uitproberen terwijl zij de snelste tijd proberen neer te zetten. Elke beursdag van 15:30 uur tot 19:30 uur buiten bij hal 5. Daarnaast kan er onder andere met een Formule 1 racesimulator geraced worden op de stand van Top Truck en staat er een trucksimulator met Virtual Reality op de stand van HAN. Ook het buitenterrein krijgt een boost door de diverse trucks die daar te bezichtigen zijn.

De vakbeurs Transport Compleet is te bezoeken op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juni 2022 van 14.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.transportcompleet-hardenberg.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer