VIDEO - CLS iMations met slim transportmaterieel naar Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – CLS iMations met slim transportmaterieel naar Nederland

CLS iMation, de CLS business unit voor Intelligence Solutions for Logistics Automation, breidt zijn activiteiten uit naar Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal en Spanje. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor de automatisering van Industrie 4.0 en verder.

CLS is een Italiaans bedrijf met bijna 70 jaar ervaring in de verhuur, verkoop en ondersteuning van reachstackers en apparatuur voor goederenafhandeling. Het succes van een in 2019 opgerichte gespecialiseerde business unit voor het automatiseren en digitaliseren van onderhoudsprocessen in de logistiek, was aanleiding om het aanbod ‘intelligent solutions for automation’ onder de naam CLS iMation uit te breiden naar Europa. In Nederland is een team gespecialiseerde ingenieurs aan de slag onder leiding van Michele Calabrese, die tevens verantwoordelijk is voor CLS iMation in Italië.

De wereld van logistiek en automatisering wordt steeds complexer en meer onderling verbonden. De constante veranderingen eisen voortdurend nieuwe technische en creatieve antwoorden. CLS iMation ontwikkelt voor deze snel veranderende markt geavanceerde oplossingen voor het optimaliseren van processen in meerdere industriële sectoren, zowel traditionele als opkomende.

“Ons innovatietempo volgt nauwgezet de behoeften van bedrijven die hun productiviteit willen verhogen. Met behulp van automatisering en digitalisering worden de huidige uitdagingen aangepakt en bereiden we bedrijven voor op de toekomst en versterken we hun concurrentievermogen” aldus Michele Calabrese. “Door uit te breiden naar het buitenland en gebruik te maken van solide partnerschappen met andere innovatieve bedrijven in verschillende Europese landen, streeft CLS iMation ernaar een referentiepunt te worden voor geavanceerde automatisering en logistiek in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal en Spanje.”

Paolo Vivani, CEO van CLS geeft aan: “Automatiseren en de technologische evolutie omarmen is een investering die groei en waarde genereert. Daardoor worden  nieuwe kansen gecreëerd en tegelijk worden de huidige problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd aangepakt. Door onze geavanceerde geautomatiseerde apparaten te implementeren, bieden we nieuwe perspectieven voor onze klanten . Deze aanpak breiden we nu ook internationaal uit via de diensten van CLS iMation .”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer