100.000e DAF MultiSupport servicecontract voor SUEZ Recycling and Recovery • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

100.000e DAF MultiSupport servicecontract voor SUEZ Recycling and Recovery

De verkopen van DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontracten zijn sinds 2014 verdubbeld. Op dit moment verlaat meer dan 40 procent van alle trucks de fabriek met zo’n op maat gemaakt servicecontract, dat de eigenaar vooraf maximale zekerheid biedt over de kosten per kilometer. Het 100.000e DAF MultiSupport contract werd getekend door SUEZ Recycling and Recovery Netherlands voor een DAF CF 400 8×2 FAQ die ingezet zal worden voor het legen van ondergrondse afvalcontainers.

Richard Zink (DAF Trucks), Andy van Nisselrooij (SUEZ), Eelco van Veen (DAF Trucks) en Albert Florijn (DAF Trucks) kijken toe als Richard Bierhuizen (SUEZ) het 100.000ste DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract ondertekent.
Richard Zink (DAF Trucks), Andy van Nisselrooij (SUEZ), Eelco van Veen (DAF Trucks) en Albert Florijn (DAF Trucks) kijken toe als Richard Bierhuizen (SUEZ) het 100.000ste DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract ondertekent.

Bij een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract bepaalt de vervoerder zelf het serviceniveau en de duur van het contract, met de mogelijkheid deze zelfs uit te breiden naar getrokken materieel en opbouw. Daarnaast neemt de DAF-dealer de planning en administratie van het onderhoud uit handen, waardoor de vervoerder zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten.

Dankzij een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract is de vervoerder verzekerd van een perfect onderhouden vloot en daarmee een maximale voertuigbeschikbaarheid tegen een vaste prijs per kilometer. DAF MultiSupport kent zes servicepakketten, oplopend in ‘ontzorging’ van preventief onderhoud tot en met alle denkbare reparatie- en onderhoudsservices. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands, voorheen SITA, kiest voor haar 360 trucks grote DAF-vloot standaard voor DAF MultiSupport Full Care contracten.

Andy van Nisselrooij, senior buyer bij SUEZ: “Onze belangrijkste criteria bij de aankoop van voertuigen zijn functionaliteit, veiligheid en ‘total costs of ownership’. Door reparatie en onderhoud mee te nemen bij de aanschaf, hebben we een goed beeld van de totale kosten, worden de trucks over een lange periode goed onderhouden en is de inzet maximaal gewaarborgd. Op die manier kunnen wij ons bezighouden met onze ‘core-business’: slim omgaan met afval en dat afval omzetten naar nieuwe grondstoffen om uitputting van onze aarde te voorkomen.”

Albert Florijn, directeur commercial services bij DAF Trucks: “We zien dat onze klanten zich steeds minder willen bezighouden met het management van hun voertuigen. Een truck moet er gewoon zijn: maximale uptime tegen minimale inspanningen en tegen een vaste lage prijs per kilometer. DAF MultiSupport is hierop hét antwoord en is daarmee een mooi voorbeeld van DAF Transport Efficiency. En omdat een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract altijd op maat gemaakt wordt, hebben we voor elke onderneming – hoe groot of klein ook – het juiste servicecontract.”

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer