Ga naar hoofdinhoud

13.000 bezoekers voor Transport Compleet Hardenberg

Transport Compleet in de Evenementenhal Hardenberg is afgelopen week bezocht door meer dan 13.000 bezoekers. Dat meldt de Evenementenhal.

Maar liefst zeven volgepakte beurshallen stonden in het teken van de transportsector. Het nieuwe bedrijfswagenplein kon rekenen op veel belangstelling en kan in de toekomst verder uitgebreid worden. “Volle gangpaden en veel enthousiaste reacties van zowel exposanten als bezoekers die langer dan voorheen op de beursvloer bleven. We kijken terug met een zeer tevreden gevoel”, zegt beursmanager Vincent Bilanovic.

Voor het eerst in haar geschiedenis breidde Transport Compleet uit met een bedrijfswagenplein (tot en met 3,5 ton). Beursbezoekers kregen hier een kwalitatief aanbod van vijf merken: Fiat Professional, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Volkswagen en Iveco. Bilanovic: “We kregen veel positieve reacties van bezoekers op deze uitbreiding, want we bieden nu nog meer het totaalplaatje aan.”

Een ander nieuw initiatief was het Vacatureplein voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. In totaal werden hier ruim 100 vacatures aangeboden. “De werkgelegenheid neemt verder toe, er is onder andere behoefte aan (jong) talent. Wij hebben hier op ingespeeld met het Vacatureplein. Veel werkgevers zijn ook daadwerkelijk in contact gekomen met nieuwe medewerkers”, aldus Bilanovic.

Daarnaast was de gehele branche vertegenwoordigd op de beursvloer. De grote truckmerken waren aanwezig, net als de trailerbouwers Krone en Schmitz. De kennissessies van onder meer TLN en ING over actuele ontwikkelingen in de branche konden rekenen op veel belangstelling. Een publiekstrekker op de beursvloer was de voertuigenshow, evenals praktische rijtrainingen gericht op duurzaamheid door SlimRijden. Daarnaast maakten veel bezoekers gebruik van de mogelijkheid om een proefrit te maken met trucks van Iveco.

De eerstvolgende Transport Compleet vindt plaats op 5, 6 en 7 september 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De transportbranche strijkt op 13, 14 en 15 maart 2018 weer neer in Evenementenhal Hardenberg.

Wie Transport Compleet gemist heeft kan in ons online dossier al het nieuws nog eens rustig nalezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer