Ga naar hoofdinhoud

19 nieuwe Kögels voor VSDV

Van Straalen en De Vries Transport heeft onlangs 19 nieuwe schuifzeilopleggers van Kögel in gebruik genomen.

Van Straalen Transport uit Zwaagdijk en De Vries uit Spierdijk zijn ieder oorspronkelijk begonnen als een klein familiebedrijf. Beide ondernemingen zijn uitgegroeid tot één van de grotere transportbedrijven in Nederland met zowel nationale als internationale transportactiviteiten. Vandaag de dag geldt voor beide bedrijven dat de derde generatie in deze familiebedrijven de leiding heeft en zij gezamenlijk kunnen terugkijken op meer dan 75 jaar geschiedenis en ervaring

Doordat Van Straalen Transport en De Vries Transport in 2004 samen zijn gegaan, en in de tussentijd verschillende overnames hebben  gedaan, kan Van Straalen en De Vries Transport efficiënter en effectiever gebruik maken van hun totale transportcapaciteit. Verscherpte concurrentie en de huidige economische situatie maken het ieder jaar noodzakelijker efficiënter en effectiever gebruik te maken van de transportmiddelen.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van een aantal specifieke wensen waaraan Kögel als leverancier perfect kon voldoen, met daarbij uiteraard de behordende stabiliteit, kwaliteit en juiste prijsverhouding. Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering d.m.v. Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming verleden tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer