20 Volvo’s FH voor Wigchers Int. Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

20 Volvo’s FH voor Wigchers Int. Transport

Wigchers Int. Transport heeft onlangs 20 nieuwe Volvo’s FH 460 pk  6×2 trekkers geleverd gekregen. De aflevering is gedaan door Nijwa Groep. Wigchers is gespecialiseerd in het transport met wegenbouw- en volumekippers, vlakke trailers en semi- en megadiepladers.

Wigchers Transport 3

Jaap Wigchers voert. “De aanschaf van deze 20 Volvo’s, overigens onderdeel van een totale bestelling van 30 trucks, sluit nauw aan bij onze bedrijfsfilosofie, waarin we veiligheid hoog in het vaandel hebben staan,” aldus Jaap Wigchers, die sinds 2008 samen met zijn zus Hedy Smit-Wigchers de directie vormt. Veiligheid is een item dat steeds meer aandacht krijgt. De Volvo’s zullen worden ingezet voor transportwerk in de olie- en gasindustrie en de wegenbouw. De nieuwe Volvo’s hebben alle een Globetrotter-cabine, voor een verhoogde veiligheid en meer comfort van de chauffeur. Daarnaast zijn alle trucks voorzien van I-Shift, de Fuel & Economy-uitvoering, I-Roll en Smart Cruise Control. Vijf trucks zijn bovendien uitgevoerd met een ADR-uitvoering. De aflevering van de tien andere Volvo’s volgt in een later stadium.

Wigchers hanteert in zijn bedrijfsvoering de ‘verbetercirkel’, hetgeen wil zeggen dat een verandering de aanleiding vormt om met inzet van nieuwe instructies werk op een betere manier te kunnen uitvoeren. “Deze nieuwe Volvo’s zijn alle voorzien van een Euro 6-motor. In deze economisch moeilijke tijden willen we positief uitstralen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en innovatie. We investeren voortdurend in veilig materieel en de bewustwording met betrekking tot veiligheid bij zowel medewerkers als klanten. In dat kader hebben al onze chauffeurs ook de training ‘Het Nieuwe Rijden’ bij Nijwa Groep gevolgd in combinatie met gedragsgedreven veiligheid.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer