240 Italiaanse wissellaadbakken voor P&O Ferrymasters • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

240 Italiaanse wissellaadbakken voor P&O Ferrymasters

P&O Ferrymasters heeft 240 45 voets huckepack wissellaadbakken in gebruik genomen om het intermodale transportaanbod voor klanten te vergroten. De bakken komen van het Italiaanse Centro Costruzioni Furgonature Containers.

Het is de eerste keer dat dergelijke 45 voets schuifzeilbakken worden opgenomen in de vloot van P&O. De units zijn geschikt voor vervoer over de weg en over spoor. De bakken zijn zo ontworpen dat ze zo licht mogelijk zijn om zo zuinig mogelijk met brandstof en andere energie om te gaan.

Wim Blomme, directeur Intermodal bij P&O Ferrymasters: “Onze klanten zullen profiteren van de flexibiliteit van deze multifunctionele laadeenheden. De wissellaadbakken vanaf deze maand worden ingezet op onze routes in Polen, Italië en Spanje. Het grote voordeel van de wissellaadbakken is dat goederen vanaf de zijkant en bovenkant kunnen worden geladen en gelost. De bakken zijn uitgerust met schuifzeilen, een schuifdak en stevige achterdeuren zodat ze eenvoudig toegankelijk zijn via de open zijde, boven en achter. ”

De wissellaadbakken zijn aangeschaft bij de Italiaanse fabrikant Centro Costruzioni Furgonature Containers. Klanten die gebruik zullen maken van de units zijn naar verwachting afkomstig uit een breed scala van sectoren, waaronder chemicaliën, staal, papier en verpakkingen, automotive, retail en consumptiegoederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer