Ga naar hoofdinhoud

275 MAN’s voor Amerongen Kamphuis

MAN-dealer Roordink uit Barneveld leverde onlangs de 275e MAN aan Amerongen Kamphuis, een bedrijf dat geleid wordt door de familie Kamphuis. Het is een van de eerste EfficientLine 3 MAN’s in ons land en trekker en trailer zijn voorzien van de nieuwe huisstijl van Kamphuis.

De families Roordink en Kamphuis zijn al decennia met elkaar verbonden. Bij Kamphuis zwaait Jan Kamphuis de scepter over het transportbedrijf, bij het dealerbedrijf is Bert Roordink nu directeur. De vaders van beide heren deden al sinds medio jaren tachtig zaken met elkaar.

“De nieuwe truck is meteen de eerste die is uitgevoerd in onze nieuwe huisstijl”, vertelt Kamphuis. “Hij is uitgevoerd in de vroegere Kamphuis-kleuren, maar dan in een modern jasje.” Amerongen Kamphuis is ontstaan uit de fusie in 2004 tussen Van Amerongen Geconditioneerd Vervoer BV en Kamphuis Transport & Expeditie BV en is gespecialiseerd in nationale en internationale distributie van geconditioneerde goederen. Sindsdien heeft het bedrijf onder meer de transportbedrijven IFT International (in 2006) en Simon Laan (in 2011) overgenomen. Hiermee loopt het eigen groepagenetwerk nu door een groot deel van Noordwest- en Midden-Europa. “MAN is vanwege de topprestaties in zuinigheid en betrouwbaarheid al decennia lang een vaste waarde in ons bedrijf. Mede daardoor, kunnen we onze ambitie om gezond en gestaag te blijven groeien waarmaken. Continuïteit voor onze klanten en het bedrijf met 150 medewerkers is vanzelfsprekend.”

“Roordink Bedrijfswagens levert al sinds 1984 MAN-trucks aan Amerongen Kamphuis. In dat jaar startte Gijs Roordink zijn bedrijf in de werkplaats van het toenmalige Kamphuis Transport & Expeditie, als MAN- en Volkswagen LT-bedrijfswagendealer. “MAN is bij ons altijd een gewaardeerd merk gebleven en dat we onze 275ste MAN bij Roordink hebben kunnen aanschaffen maakt de cirkel rond”, aldus Kamphuis. “Wat ons in Roordink aanspreekt is de service. Zij verzorgen het onderhoud van ons gehele wagenpark en hun no-nonsense aanpak past bij de onze. We werken al ruim dertig jaar heel plezierig samen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer