3B On Board Tent bij Van de Zaag • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

3B On Board Tent bij Van de Zaag

Van de Zaag uit Numansdorp komt naar Gorinchem met de op het dak van vrijwel elke bedrijfswagen te monteren en automatisch uitvouwbare 3B On Board Tent waarmee men overal direct aan de slag kunt zonder last van het weer.

onboardtentOp vrijwel elke bedrijfswagen, vanaf het formaat bestelbus, is de  ‘dakkoffer met 3B On Board Tent’ te monteren. Met een afstandsbediening ontvouwt het geheel zich volledig automatisch en kan men het zonne- of regenscherm (afhankelijk van de weersomstandigheden) de hellinghoek meegeven die men wenst. De degelijke aluminium armen – optioneel met LED verlichting – zorgen voor een solide constructie

Van de Zaag levert onbedrukte standaardmaten, maar in principe is elke maatvoering, kleur en bedrukking mogelijk. Paddocktenten worden vaak voorzien van zijwanden waardoor ze naast water- ook winddicht worden. Er zijn situaties denkbaar waarbij de gebruiker wellicht helemaal niet wilt opvallen maar beschut voor de elementen – te felle zon of vervelende neerslag – snel aan het werk wilt. Als importeur voor de Benelux heeft van De Zaag de eigen demobus ook uitgerust met een 3B On Board Tent.

Danny Reedijk van Van de Zaag: “Verder staan we in Gorinchem met de Winton PTO die zorgt voor onbeperkte stroom of compressorkracht op locatie en we verzorgen demo’s van On Board Load Control. Het wordt als gekalibreerd systeem gemonteerd en geeft optimaal inzicht in het laadvermogen van de bestelbus.”

Naast de demonstraties die bij de met de modernste technologie uitgeruste demobus worden gegeven, organiseert van De Zaag op 6 en 7 september ook een gratis te bezoeken seminar. “Een drietal informatieve workshops over een WerkbonApp gekoppeld aan TomTom of het eigen CRM-pakket, de integratie van Shell tankpassen in WEBFLEET en een korte presentatie over innovatie.” Bezoekers van het seminar dat start om 15.00 uur hebben daarna gratis toegang tot de beursvloer. Aanmelden kan via event@vandezaag.nl en daar zijn ook toegangskaarten aan te vragen.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer