Ga naar hoofdinhoud

40 nieuwe MAN’s voor Snel Shared Logistics

Logistiek dienstverlener Snel Shared Logistics laat deze eerste weken van januari eenendertig MAN trekkers en een negental bakwagens instromen in het wagenpark. De nieuwe trekkers zijn voornamelijk bestemd voor de uitbouw van het Snel -wagenpark en bestemd voor de fijndistributie. De bakwagens zijn bestemd voor de uitbreiding in het Technische Unie fijndistributie netwerk.

De MAN trekkers zijn van het type TGS 420 pk en functioneren volgens het bedrijf uitstekend in het werk van Snel. De focus ligt op fijnmazige Benelux distributie waar de trekkers met hun lage instap en lage geluidsproductie zeer geschikt zijn, ook voor binnensteden. Jaarlijks worden door Snel veld-testen gedaan op het brandstofverbruik door verschillende chauffeurs in verschillende omstandigheden. De MAN trekkers scoren daar het beste in, ook na een aantal jaren zware inzet.  Het MAN materieel wordt geleverd door Van Leeuwen in Waddinxveen maar Snel heeft haar eigen garage voor het onderhoud.

Voor uitbreiding in haar bakwagennetwerk zijn nog eens negen MAN TGL 180 bakwagens deze week aan haar nieuwe chauffeurs overhandigd. De bakwagens hebben een speciale bakopbouw van Jonker Apeldoorn om de chauffeurs het gemak te geven om vele tientallen afleveringen per dag te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer