Ga naar hoofdinhoud

52 nieuwe trailers voor Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics breidt haar opleggervloot uit met 26 Krone Huckepacktrailers en 25 distributietrailers. De trailers worden geleverd door PNO Nederland te Venlo.

De Deense trailerverhuurder heeft zich per 1 januari 2018 gevestigd in Nederland en staat onder leiding van Martijn van Rijswijck. De keuze voor PNO is voor Westerman een hele logische, PNO is een bedrijf met sterke waarden en oplossingen. Alleen al gezien de gemeenschappelijke kernwaarden; Dynamisch familiebedrijf, langetermijnrelaties, streven naar kostenefficiëntie, digitalisering en totaalontzorging van de klant staan bij beiden hoog in het vaandel.

De 26 huckepack trailers zullen voornamelijk intermodaal worden ingezet op het spoor naar o.a. Scandinavië. Deze trailers zijn uitgerust met antidiefstalzeilen en een SCM goedgekeurd slot om klanten de hoogst mogelijke waarborg te bieden voor de veiligheid van de goederen. Verder zijn ze LZV uitgevoerd waar door ze multi-inzetbaar zijn in de volle breedte van de Westerman operatie.

De 25 distributie trailers zullen worden in gezet voor de binnenlandse distributie. Deze trailers zijn uitgerust met een stuur-as, lift-as en achtersluitende klep. Tevens zijn deze geschikt voor zowel fietsendistributie, één van Westermans specialismes, alsmede voor het reguliere stukgoed vervoer.

Door de uitbreiding van de trailervloot en de 17 onlangs nieuw geleverde trucks neemt het groene wagenpark van Westerman Multimodal Logistics steeds meer vorm aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer