54 nieuwe voertuigen voor Initial via Fraikin • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

54 nieuwe voertuigen voor Initial via Fraikin

Initial en CWSs, dienstverleners op het vlak van sanitaire hygiëne, cleanroom services en bedrijfskleding, hebben via Fraikin het wagenpark uitgebreid met 54 voertuigen. Het partnerschap tussen Initial en Fraikin Benelux ontstond in 2015 met een eerste bestelling van 33 7 tons en 12 tons opleggers en trekkers. Nu omvat de order 7 tons lichte trucks.

Omdat Initial tevreden was over deze eerste samenwerking ging het bedrijf in december 2017 en april 2018 opnieuw aankloppen bij Fraikin voor 54 nieuwe vrachtwagens: servicewagens met een GVW van 7 ton. De auto’s zijn uitgevoerd met een interieur waardoor de chauffeur rechtstreeks naar de laadruimte kan lopen, een zijdelingse schuifdeur en een neerklapbare achterklep.

Door deze nieuwe bestelling beschikt Fraikin voortaan over 87 voertuigen die worden geëxploiteerd door Initial en CWS. “We zijn heel blij dat Initial opnieuw zijn vertrouwen in ons heeft gesteld. Dat betekent dat ze tevreden zijn over onze prestaties en over de kwaliteit van onze dienstverlening, wat essentieel is voor onze teams. Als we kijken naar het potentieel van Initial en zijn vloot is deze samenwerking echt een buitenkans”, zegt Jan van de Perre, CEO van Fraikin Benelux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer