69 nieuwe DAF’s voor Jost Group • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

69 nieuwe DAF’s voor Jost Group

De veelgeplaagde Jost Group heeft onlangs toch een feestelijk moment mogen beleven: het kreeg de sleutels overhandigd van de eerste van 69 nieuwe DAF’s XF 480 trekkers. In de loop van de komende maanden volgen de 68 andere voertuigen.

Julien Debock, Manager of Debock, Lid van Jost Group, krijgt de sleutels krijgt van Bart Bosmans, General Manager van DAF Trucks Belgium

“JostGroup vroeg een hele korte leveringstijd zodat ze de nieuwe voertuigen zo snel mogelijk in gebruik kunnen nemen”, aldus Key Accountmanager Koen Van Braeken van DAF Trucks Belux.

Jost Group, dat in 2018 zijn 60e verjaardag viert, is een belangrijke Europese speler die geïntegreerde transport- en logistieke diensten verzorgt. Hiervoor heeft de groep een naar eigen zeggen indrukwekkend netwerk uitgebouwd via organische groei, maar vooral door strategische overnames. In 2017 alleen al integreerde de groep de distributie-, stukgoed- en expresdiensten van de firma Nadin, de luchtvrachtactiviteiten van het Nederlandse Kuijpers Cargo Service (KCS) en in december de groep Charlier.

“Jost Group heeft verschillende uitvoeringen van de New XF 480 met Space Cabs besteld”, licht Van Braeken toe. “Het gaat hierbij zowel om de standaarduitvoering, als grootvolumevoertuigen en ADR-wagens, allemaal 4×2 trekkers.” De XF’s, die binnenkort met de kleuren van de Jost Group zullen rijden, kregen eind november de meest prestigieuze prijs uit de vrachtwagenindustrie: ‘International Truck of the Year 2018’. De voertuigen zullen ingezet worden in de vestigingen van de Jost Group in Antwerpen en Herstal.

Jost Group ligt de afgelopen tijd zwaar onder vuur vanwege mogelijke sociale dumping. Het bedrijf wacht voor dit jaar mogelijk een fiscale terugvordering van 55 miljoen euro.

3 reacties op “69 nieuwe DAF’s voor Jost Group

 • Didier de Waele

  Ongelooflijke zulke mannen een platform geven, criminelen zijn het… en ze gaan gewoon door,…. deze soort firma’s zitten verweven tot diep in de politiek…
  Zij maken alle goede transporterende firma’s allemaal kapot…, en straks heb je een monopoly, waar de burgers en ook het werk volk het gelach van ondervinden

 • H.bon

  Gelukkig hoef ik nog maar7 jaar.dan mag ik met pensioen.
  Het transport is zowel in belgie en in nederland een drama.

 • M

  Firma LIST & BEDROG . Zijn er bij ons ook veel en in de buurt ook. Denken alleen maar aan zich zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer