fbpx Ga naar hoofdinhoud

SogefiPro filters gaan op tournee

Filterproducent Sogefi gaat deze maand op tournee door Nederland. Gedurende de hele maand rijdt er een team rond om SogefiPro, het Heavy Duty merk van Sogefi, te promoten bij bedrijven met de mogelijkheid de kwaliteit zelf te ervaren.

Sogefi Group, producent van SogefiPro, is al meer dan 30 jaar filterproducent. Voor alle bekende merken als DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo worden OE-toepassingen geproduceerd welke nu ook beschikbaar zijn voor de aftermarket. Naast SogefiPro worden ook merken als Purflux en CoopersFiaam door de Sogefi Group geproduceerd.

Tijdens de tour, die wordt afgelegd per Mini, zal men uitleg krijgen over de kwaliteit van het merk en het zeer uitgebreide assortiment. SogefiPro staat als OE fabrikant voor vertrouwen, kennis en kwaliteit.

De promotors zullen tijdens de bezoeken vouchers uitdelen die bij SogefiPro partners ingewisseld kunnen worden. De klant kan een keuze maken uit het ruime assortiment om gratis een of meerdere filters voor het eigen wagenpark te testen.

Intertruck krijgt vanuit haar klanten goede terugkoppeling over het assortiment en de kwaliteit van SogefiPro”, aldus sales director Erik Nobel. “We zijn er dan ook van overtuigd dat deze tour van Sogefi zal helpen om SogefiPro nog bekender te maken bij het grote publiek.”

Het assortiment van SogefiPro, met ruim 500 referenties, wordt geproduceerd volgens OE specificaties. Dit geeft de vlooteigenaar, groot of klein, de gevraagde zekerheid van een topkwaliteit en een zeer lage kans op stilstand. Alle SogefiPro partners hebben een breed assortiment op voorraad. 

Het assortiment SogefiPro omvat de volgende productlijnen: luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters, interieurfilters, ureafilters, hydrauliekfilters en luchtdrogerfilters.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer