Aandacht voor e-commerce bij Renault • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Aandacht voor e-commerce bij Renault

Op de Renault Trucks-stand op Transport Compleet Gorinchem kunnen bezoekers dit jaar de Renault Trucks T High Edition bewonderen. Daarnaast toont Renault Trucks de Renault Master Euro 6 die sinds kort online te bestellen is.

Vanaf heden zijn ook de Renault Trucks Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk via de Renault Trucks webshop te bestellen. Met de vergroting van het online aanbod speelt Renault Trucks in op de wens van veel klanten om efficiënt en risicoloos te kunnen afnemen.

Naast nieuwe modellen is er ook een uitgebreide chatfunctie aan de webshop toegevoegd. Hiermee wil Renault Trucks zijn dienstverlening nog verder verbeteren. “Onze dealers hanteren heel ruime openingstijden, maar we merkten dat veel bedrijven zich ook buiten deze openingstijden willen oriënteren op een bedrijfswagen. Dat kon altijd al. Nu kan er echter ook daadwerkelijk worden aangeschaft”, verklaart Maarten Broens verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Naast de koop van het voertuig kan via de webshop tevens worden gekozen voor operational of financial lease via Renault Trucks Financial Services. Bovendien kan men ook eerst een proefrit aanvragen alvorens tot een keuze te komen.

“Wij beschikken als importeur van zware en lichte bedrijfswagens over uitgebreide kennis van de transportbranche. Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, we beschikken ook over veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft ons uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is”, vertelt Maarten Broens.

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten speelt het Master-gamma perfect in op de eisen van diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Doordat de Master beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Renault Trucks levert daarnaast ook complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

De speciale Renault Trucks T High Edition beschikt over 480 pk of een optionele 520 pk. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), bochtverlichting, touchscreen navigatie, aluminium luchtketels en een aluminium beugel achter de cabine inbegrepen in het speciale High Edition Pack.

De High Edition wordt standaard geleverd met Optifleet Check, waardoor de truck gedurende een periode van 12 maanden opgevolgd wordt. Renault Trucks Nederland vervult hierbij een adviserende rol en stuurt op een zo optimaal mogelijk brandstofverbruik.  Verder bevat de High Edition eenmalig de praktijktraining ‘Zuinig rijden’, zodat niet alleen de chauffeurskwaliteiten naar een hoger niveau worden gebracht maar er tegelijkertijd ook een aanvulling op code 95 plaatsvindt.

Renault Trucks en zijn dealers Bluekens Trucks en Bus, Van Dijk Groep en Volvo Group Truck Center presenteren zich op Transport Compleet in Gorinchem van 5 tot en met 7 september op stand 254.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer