Ga naar hoofdinhoud

ABA wordt serieus in Gorinchem

ABA Banden is naar eigen zeggen een van de zeer weinige bandenspecialisten die voor de truckbranche een serieuze visie en missie durft uit te spreken. Ga dus maar eens langs bij ABA op de Carrosserie Vakdagen.

“De visie van ABA Banden is dat elke transportonderneming de meest renderende en betrouwbare kostprijs kan realiseren. Onze missie is dat wij door toepassing van bandenbeleid transportbedrijven ondersteunen in hun kostprijs en de identiteit van efficiënt en betrouwbaar vervoerder waarborgen”, aldus Ben Kasbergen van ABA Banden. “Veelal is het op orde hebben van bandenspanning en bandenkosten iets wat nogal wat te wensen overlaat.”
Vaak zie je in de markt dat mensen bezig zijn met een bandje en een prijsje en hier zit nu juist het voordeel van ABA Banden Service. “Bij een nieuwe klant stellen wij eerst de status van het onderhoud op banden vast. In de uitkomst van dit onderzoek komt exact in beeld wat de bandendrukken zijn en is te berekenen wat de potentiële besparing op banden en pech onderweg kan zijn. Na dit onderzoek komt een serieus bandenbeleid op papier waarbij rekening wordt gehouden met de meest renderende en betrouwbare kostprijs.
Profielen met een vriendelijk brandstofverbruik zijn hier zeker aan de orde en dat is uitermate belangrijk met de alsmaar stijgende brandstofprijzen. Jaarlijks krijgt de klant die voor deze aanpak kiest een overzicht van kosten waarbij duidelijke doelen in kaart komen. Het verlagen van bandenkosten per kilometer of per eenheid en minder gestrande voertuigen, dat is waar we voor gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer