Ga naar hoofdinhoud

Aeolus 100 keer zichtbaar op Autobahn

Door een bijzondere samenwerking van Aeolus Tyres, zijn importeur Heuver Bandengroothandel en Truckcenter Langenfeld uit de gelijknamige plaats in het Ruhrgebied, is Aeolus vanaf september 100-voudig zichtbaar op de Duitse wegen. Truckcenter Langenfeld koos Aeolus-banden voor 100 van zijn voertuigen en laat die van een opvallende Aeolus-bestickering voorzien. Een overtuigende manier van samenwerking en uiting van geloof in het merk plus een opvallende wijze van Aeolus-reclame.

aeolus-uiting-op-tcl-voertuigen-lowres “Met co-branding versterk je elkaars naamsbekendheid”, stellen Mark Schallenberg, eigenaar Truckcenter Langenfeld en Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel.

“In feite zelfs een samenwerking van drie partners”, aldus Bertus Heuver. “Want het operationele deel is in handen van specialist Point-S Reifen Kosse. Zij verzorgen de montage, het balanceren en wisselen en opslag en vervoer van de banden. Deze werkwijze past helemaal bij ons. Nadat TCL besloot 100 voertuigen op Aeolus-banden te zetten, een deal van 600 banden, vonden zij dat het merk ook zichtbaar óp de voertuigen mocht zijn. Zij zijn al heel lang klant en vertrouwen volop op Aeolus vanwege de hoge kilometrages en zuinigheid. Nu wilden ze iets bijzonders doen. Samen hebben we dit interessante project vormgegeven. Aeolus Tyres en Heuver ontwikkelen zich in razend tempo. Als we eind dit jaar onze gezamenlijk ontwikkelde Neo-serie truckbanden introduceren, zijn loyale en toekomstgeoriënteerde partners als TCL en Point-S Reifen Kosse belangrijk.”

Truckcenter Langenfeld heeft zo’n 750 voertuigen in de verhuur. Personenauto’s, bedrijfswagens, busjes, bakwagens in allerlei maten en uitvoeringen, trucks en opleggers. De heer Schallenberg, eigenaar van Truckcenter Langenfeld is helder in zijn keuze voor de Aeolus-reclame op zijn voertuigen: “Ik geloof stellig in het principe van samenwerken en delen. Alleen breng je veel minder tot stand dan samen. Onze voertuigen zijn bijna onafgebroken onderweg in heel Duitsland. Wij zijn erg enthousiast over Aeolus. Het is wereldwijd een van de grotere spelers en heeft in Duitsland breed aanzien. Onze filosofie is net als bij Heuver, dat je elkaar moet helpen en je kennis en mogelijkheden moet delen. Met de zwarte Aeolus reclame-opdruk vallen onze voertuigen extra op. Dat komt onze bekendheid en tegelijkertijd die van Aeolus ten goede. Kortom, uiteindelijk profiteren alle partijen daarvan.”

Point-S Reifen Kosse benadrukt de positieve impact van de actieve marktbenadering van Aeolus Tyres en Heuver in de afgelopen jaren. “Gezamenlijk zijn wij in staat om te groeien in een moeilijke markt, dat is fantastisch”, aldus een enthousiaste Patrick Kosse, mede-eigenaar van Point-S Reifen Kosse.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer