A+G krijgt nieuwe Krone koeltrailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

A+G krijgt nieuwe Krone koeltrailers

Bij A+G Transporten uit Venlo is de vloot onlangs uitgebreid met twintig nieuwe koeltrailers van Krone. Het internationale transportbedrijf gaat de nieuwe trailers inzetten voor uiteenlopend internationaal werk.

krone-ag2
“We hebben er werk bij gekregen in de sectoren groenten en fruit en chemie. Bij die laatste is het zo dat de lading erg temperatuurkritisch is. In feite moet de lading verwarmd worden, waarbij de klanten een ondergrens aangeven. Komt de lading onder die temperatuur, dan is ze waardeloos geworden. Aan ons om mee te helpen om te voorkomen dat dat kan gebeuren”, legt directeur Wesley Schraets van A+G uit.

De nieuwe trailers worden ingezet op de drie landen waar A+ G Transporten op is gespecialiseerd: Zwitserland, Groot Brittannië en Duitsland. Het bedrijf uit Venlo heeft goed nagedacht bij de specificatie van de trailers. ‘”We hebben gekozen voor trommelremmen, omdat die goedkoper zijn dan schijven. Zeker wanneer je het nodige ferrywerk doet, ben je met trommelremmen beter af”, zegt Schraets. De trailers zijn verder uitgerust met een onderschuiflaadklep en ze hebben extra beveiligde deuren achter. De koelmachine komt van Carrier en kan, geheel conform de eisen van de klanten, alle temperatuurgegevens uitdraaien die benodigd zijn voor een correcte afhandeling van de rit. Verder zijn de trailers uitgerust met een modern volgsysteem en andere veiligheidsvoorzieningen.”

krone-ag1

Volgens Schraets heeft de prijs-kwaliteitsverhouding die Krone biedt de doorslag gegeven om voor dit merk te kiezen. “Krone heeft al lange tijd bewezen voor ons werk uitstekende trailers te kunnen bouwen. Dus toen we hier de uitbreiding van ons werk moesten organiseren, wisten we dat we op Krone konden vertrouwen.” Schraets zegt dat de gehele order- en leveringsprocedure keurig is verlopen en dat hij mede daardoor bijtijds zijn nieuwe klanten kan bedienen.

A+G Transporten werd in 1994 opgericht en beschikt ruim twee decennia later over een vloot van 105 trucks en 140 trailers. Daarmee wordt op uiteenlopende bestemmingen in Europa gereden. Geholpen door de nieuwste software laat A+G Transporten zijn vloot keurig op tijd rijden, hetgeen leidt tot een efficiënte inzet en tot een uitbreiding van de klantenkring.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer