AHGN wil landelijke dekking en truck divisie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

AHGN wil landelijke dekking en truck divisie

De Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) ziet schadereparatie aan trucks als een markt met veel potentie.

truck schade reparatieAutoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) is in 2007 gegroeid tot 37 aangesloten schadeherstelbedrijven. Dit meldde Michiel de Vries, vice-voorzitter van AHGN, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de organisatie. Volgens De Vries geeft deze groei aan dat de Nederlandse markt toe is aan samenwerking en kennisdeling: “Opdrachtgevers willen één aanspreekpunt, dit vraagt om samenwerking tussen schadeherstelbedrijven. Tot voorkort wilde niemand zijn kennis vrijgeven, maar men begint de noodzaak ervan in te zien. Als je niet meedoet, blijf je achter.”
In 2008 wil AHGN een totale landelijke dekking realiseren. “We willen ons dienstenpakket en het ledenaantal uitbreiden. Doorgroeien tot vijftig aangesloten bedrijven vind ik een mooi doel.” Naast landelijke opdrachtgevers gaat de organisatie zich ook richten op lokale markten onder de spreuk ‘Het bedienen van de buren’. De Vries: “We gaan onze leden op de lokale markt ondersteunen.”
Verder start AHGN met een trucking divisie gericht op herstel van zwaar vervoer. “Dit is een markt met veel potentie. Onder onze leden zijn een aantal bedrijven die trucks herstellen, die gaan we bundelen. In de trucking sector vindt nog weinig samenwerking plaats. Volgens mij zijn wij de eerste keten die zich op deze markt richt”, aldus De Vries.
 
Bron: Autoworks

Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer