Ga naar hoofdinhoud

Airhunters tekent ‘megacontract’

MegaGroup en Airhunters hebben de voortzetting van hun samenwerking voor de komende drie jaar bezegeld met een nieuw contract. Dat meldt Airhunters op haar Facebookpagina.

Na een succesvolle afronding van de tender eerder dit jaar verzorgt Airhunters vanaf november 2016 het transportpakket van alle export pallet- en lengtegoedzendingen binnen Europa, uitgezonderd Benelux en het Verenigd Koninkrijk. MegaGroup is een klant van het eerste uur van Airhunters en is met deze uitbreiding een top-drie key-account. Het transportcontract geldt voor ruim drie jaar tot 2020.

airhunters

Airhunters, een eigenzinnig expeditiebedrijf uit Arnhem, biedt sinds 2014 snelle, creatieve en duurzame transportoplossingen voor moeilijke ‘odd size’ en lengte-goederen aan MegaGroup. De afgelopen jaren is dit transportpakket van buizen, bundels en rollen uitgebreid met pallettransport.

MegaGroup Trade Holding is de holding organisatie van technische groothandels in 7 landen in Europa, waaronder Bosta Nederland en Bevo in Duitsland, en biedt watertechniekoplossingen aan klanten in verschillende branches. Zo worden buizen, koppelingen, appendages, slangen en pompen geleverd aan klanten in agrarische, zwembad-, industriële en installatiemarkten. Met ruim 200 medewerkers door heel Europa worden 11.000 klanten bediend met een assortiment van meer dan 15.000 verschillende producten. Jaarlijks worden ruim 120.000 pakketten en 22.000 pallets verstuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer