Alex van den Brom met een C • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Alex van den Brom met een C

Alex van den Brom uit Hoevelaken heeft onlangs een Renault Trucks C aangeschaft. Hij gaat die gebruiken voor het transport van containers, bestratings- en grondwerkzaamheden en de aanleg en onderhoud van paardenbakken.

Alex van den Brom, Renault CDe bakwagen in 8×4 tridem configuratie met 520 pk is opgebouwd met een autolaadkraan inclusief knijper en een kabelsysteem. Vooral de ruime cabine, prettige versnellingsbak en de robuuste uitstraling van de truck waren voor Alex van den Brom redenen om voor Renault Trucks te kiezen. De truck werd geleverd door Harbers Trucks Barneveld.

De Renault Trucks C heeft een 13-liter motor met 520 pk. Het voertuig wordt ingezet voor verschillende gecompliceerde grondwerkzaamheden. Om deze werkzaamheden nog beter en sneller te kunnen verrichten, is gekozen voor een 8×4 chassis met de assen in tridem opstelling (1+3 asopstelling). “Met het dubbel aangedreven tandem is tractie verzekerd en door de gestuurde en hefbare sleepas ontstaat een zeer wendbaar voertuig. Ideaal voor een multifunctionele inzet met een optimale aslastverdeling”, verklaart Jeroen Glaap, sales engineer bij Renault Trucks Nederland. De truck is opgebouwd met een HMF 17 tonmeter autolaadkraan inclusief knijper en een 30 tons NCH/HTS kabelsysteem.

Alex van den Brom, Renault CEigenaar Alex van den Brom is enthousiast over zijn nieuwe aanwinst: “Door de jarenlange ervaring weten we welke oplossing we nodig hebben. Zo is deze Renault Trucks C 8×4 tridem uitgerust met een automatische Optidriver versnellingsbak met speciale Off Road Mode. Deze functie activeert een andere schakelstrategie voor het rijden in het moeilijkere terrein. Daarnaast bevat het voertuig een ‘handgas’ functie waardoor met een constant toerental en snelheid rustig door het terrein gereden kan worden. Het tridemstel is uitgerust met luchtvering wat de stabiliteit ten goede komt. Met name de rijke complete uitrusting van de auto met hoge slaapcabine, koelkast en standkachel gecombineerd met de robuustheid vallen op.”

Alex van den Brom uit Hoevelaken is gespecialiseerd in containers en minicontainers, verhuur van autolaadkraan, minikraan en minishovel. Daarnaast richt het bedrijf zich op de aanleg en het onderhoud van paardenbakken en manegebodems. Ook worden een grote verscheidenheid aan bestratings- en grondwerkzaamheden verricht. Denk daarbij aan voorbereidende grondwerkzaamheden voor verbouw- en nieuwbouwprojecten en verschillende tuinwerkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer