Ga naar hoofdinhoud

Allard Pit weg bij MAX-Repair

Algemeen directeur Allard Pit verlaat per 1 november a.s. MAX-Repair. Allard Pit was initiatiefnemer van de oprichting van MAX-Repair in 2012 en heeft met succes het huidige MAX-Repair netwerk opgebouwd. MAX-Repair is nu een schadeherstelnetwerk voor zwaar materieel met landelijke dekking en in totaal 42 vestigingen.

Eric Vranken, woordvoerder namens de aandeelhouders, is Allard Pit (links op de foto) dankbaar voor zijn inzet en volhardendheid. “De franchise-organisatie zoals die nu staat en functioneert, is voor een groot deel de verdienste van Allard”, aldus Vranken, die bevestigt dat het vertrek van Allard Pit in goed overleg heeft plaatsgevonden. “Om de lopende projecten en contacten met onze franchisenemers te bewaken is Marc Stottelaar, thans directeur voor MAX-Repair in Helmond,  aangesteld op tijdelijke basis. De eigenaren van MAX-Repair zullen de aankomende periode op zoek gaan naar een opvolger.”

Allard Pit zal per 1 november in dienst treden in de functie van technisch directeur bij JCDecaux, wereldwijd marktleider in buitenreclame en stadsmeubilair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer