Alle trailerdata op één scherm • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Alle trailerdata op één scherm

Naast een koppeling met Trimble heeft Geotracer interfaces met diverse andere systemen op de trailer.

TTM2015_5_16_18_itt_geotracer_foto“Wij monitoren niet alleen data uit onze eigen oplossingen, maar ook van andere systemen zodat de gebruiker alle relevante informatie over getrokken materieel en lading via één scherm realtime kan bewaken”, vertelt Bart van Waeyenberge, managing partner van Geotracer dat is gespecialiseerd in trailer- en equipmenttracking, beveiliging en anti-diefstal.

Zo monitort Geotracer ook de data van Euroscan en Carrier. Van Waeyenberge: “Door deze systemen te koppelen aan onze trackingunit kunnen wij de klant realtime informatie geven over zaken als de temperatuur van de lading, het brandstofniveau in de koelunit en eventuele alarmen.”

Geotracer levert haar trailermanagementsysteem in verschillende varianten. “We hebben standalone systemen die snel te monteren zijn en werken met een eigen longlife batterij die meer dan 5 jaar meegaat”, licht Van Waeyenberge toe. “Andere systemen kunnen aangesloten worden op de zijlichten of de EBS-spanning zodat is de levensduur van de batterij ongelimiteerd is.”

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer